تبلیغات
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
آبزیان، گاو شیری، تمساح، شترمرغ، بوقلمون، زنبورعسل، مرغ، گوسفند، بلدرچین، شتر، كبك و...
تبلیغات

جستجو

نظرسنجی

در بخش دامپروری تمایل به سرمایه گذاری در كدام زمینه را دارید؟









طنز

صفحات جانبی
آمار سایت
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان : 1
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

نکات مهم در جوجه کشی غاز و اردک



نکات مهم در جوجه کشی غاز و اردک:

*حد اکثر زمان جمع آوری تخم ها برای قرار گرفتن در انکوباتور  اردک 7 روز و غاز 4 روز می باشد.

1-دو روز قبل دستگاه جوجه کشی را روشن کرده و دما را بر روی 3/37 درجه سانتیگراد برای اردک و5/37 درجه  سانتیگراد برای غاز تنظیم کنید.

رطوبت را بر روی 50%-55% تنظیم کنید.

2-حداقل تا روز 27 روزی 3بار چرخش تخم ها فراموش نشود.

3-برای تخم اردک تا 14 روزگی دما 3/37 درجه  سانتیگراد و از روز 15 تا 25 روزگی 2/37 درجه سانتیگراد تنظیم شود و از 26 روزگی تا هچ شدن جوجه ها 37درجه سانتیگراد تنظیم شود . دمای غاز تا هچ شدن جوجه ها همان 5/37 درجه  سانتیگراد باقی می ماند.

4-رطوبت به 75% از روز 27 افزایش می یابد.

5- تخم غاز و اردک از روز 4 تا 27 روزی 15 دقیقه تخم ها از دستگاه خارج و با اسپری اب ولرم خنک شود و تخم خشک(به صورت طبیعی) شود سپس در دستگاه قرار گیرد.

 


موضوع : مقالات دامی متفرقه ,
برچسب ها : نکات مهم در جوجه کشی غاز و اردک: , جوجه كشی اردك , جوجه كشی غاز , پرورش غاز و اردك ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ دوشنبه 7 فروردین 1391      ( ) نظرات
...

برچسب نوشته ها