تبلیغات
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
آبزیان، گاو شیری، تمساح، شترمرغ، بوقلمون، زنبورعسل، مرغ، گوسفند، بلدرچین، شتر، كبك و...
تبلیغات

جستجو

نظرسنجی

در بخش دامپروری تمایل به سرمایه گذاری در كدام زمینه را دارید؟









طنز

صفحات جانبی
آمار سایت
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان : 1
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

خواص تخم بلدرچین



هر تخم بلدرچین در مقایسه با یک تخم مرغ حاوی:

 یک تخم بلدرچین هر چند که از لحاظ وزنی حدود یک پنجم وزن تخم مرغ معمولی را دارد، ولی نسبت به آن دارای 5 برابر فسفر، 5/7 برابر آهن، 6 برابر ویتامین B1(تیامین) و 15 برابر ویتامین B2 (ریبوفلاوین)  و مقادیر موثری از کلسیم، گوگرد و روی می باشد. تخم بلدرچین سر شار از ویتامین ها ، مواد معدنی و مقادیری از پروتئین همراه با لیپیدهاست،از این رو به سبب ایجاد متابولیسم بهینه در سلول های بدن ، در درمان بیماری های کبدی وکلیوی ، کم خونی ، آسم ، سل، ناتوانی جنسی و استرس ، و بازسازی بدن پس از جراحت یا زایمانتوصیه می شود. مصرف مرتب تخم بلدرچین باعث منظم شدن سیستم عصبی، قلبی و گوارشی بدنو افزایش شیر مادران می شود. عدم کلسترول زرده، این ماده غذایی را جزو بهترین رژیم های تغذیه ای برای ورزشکاران و بدنسازان قرار داده است.بلدرچین با داشتن اکثر خصوصیات مناسب  مانند : رشد سریع، بلوغ زودرس ،  تولید بالای تخم ، فاصله کوتاه میان نسل ها ، نیاز کم به محیط پرورش از لحاظ مساحت ، دوره جوجه کشی کوتاه ،حساسیت کم به بیماری ها و قیمت بالای تولیدات ان موجب شده تا به عنوان یک پرنده مطلوب و اقتصادی مورد توجه واقع شود.

منبع: احسان مصلحی

 


 


موضوع : پرورش بلدرچین ,
برچسب ها : پرورش طیور , پرورش بلدرچین ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ شنبه 31 اردیبهشت 1390      ( ) نظرات
...

مشکلات خروج از تخم در شترمرغ:




مشکلات خروج از تخم در شترمرغ:

مشکلات متعددی از جمله نکات زیر می تواند در هنگام بیرون امدن جوجه از تخم پدیدار اید.

1_سر روی شکم در میان پاها قرار گرفته و این امر سبب می گردد که جوجه ها 3تا 4 روز قبل از بیرون امدن از تخم بمیرند .هنگام قرار گرفتن تخمها به صورت افقی می زان مرگ ومیر 1/5 برابر بیشتر است.

2_ جهت یابی جوجه به طرف اتاقک هوا صورت نمی گیرد و بعضی از جوجه ها قادر به شکستن پوسته نیستند که در این حالت می بایستی سریعا به جوجه های فوق کمک کرددر حالت طبیعی شتر مرغ نر به جوجه ها برای بیرون امدن از تخم کمک می کند.

3_ سر بطرف سمت چپ مایل است و این حالت بسیار نادر می باشد و در صورت کمک دادن به موقع به جوجه ها و خروج از تخم زنده می مانند.این نارسایی در حالت قرار گرفتن تخم به سمت راست پدید می اید.

4_جهت یابی به اطراف که این امر به مراتب دیده شده و فقط جوجه های قوی قادر به شکستن پوسته و خروج از ان می شوند.

5_ پاها بر روی سر قرار گرفته اند و این حالت بسیار نادر است و جوجه ها نمی توانند پوسته را بشکنند.

...

 


موضوع : پرورش شترمرغ ,
برچسب ها : تخم شترمرغ , پرورش شترمرغ ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ سه شنبه 27 اردیبهشت 1390      ( ) نظرات

تعیین سن شتر مرغ




تعیین سن شتر مرغ:


تعیین سن شتر مرغ ها در فاصله سنب 2 تا 4 سال که از لحاظ تجاری مورد توجه می باشند کاری بس دشوار است

یکی از محققان در مورد شتر مرغهای سیا په افریقایی چنین گفته :

دوساله ها :تمامی پرهای اولیه ناحیه پشتی به استثنای پرهای نواحی اتصال گردن به بدن از بین می روند. در این سن پر وبال شتر مرغ نر از جمله اکثر پرهای شکمی سیاه می باشند. در شتر مرغ ماده اغلب پرهای سفید شکم با پرهای خرمایی رنگ جایگزین شده اند.

سه ساله ها:تمامی پرهای سفید شکم نرها و ماده ها از بین می رود. هیچ گونه اثری از پرهای اولیه حتی در محل اتصال گردن وتنه که مدت زمان که مدت زمان طولانی تری باقی می مانند وجود ندارد. در این زمان است که در بعضی از شتر مرغهای نر رنگ قرمز منقار و پاها به چشم می خورد.

چهار ساله ها:شتر مرغ نر و ماده همان رنگ پوست و پر بالغین را که قبلا اشاره شد دارند.

بعد از این مرحله اندامها به تدریج شکل گرفته و خشن تر و نیرومند تر می شوند. ولی بعد از چهار سالگی علائم واضحی برای تشخیص سن شتر مرغ وجود ندارد.

تخمین سن شتر مرغهای نر  با اندازگیری اندام تناسلی امکانپذیر است.

اگه شما نظر خاصی یا مطلب خاصی در این مورد می دونید حتما با ما در میون بزارین چون در هنگام خرید شترمرغ لازمه.

منبع:http://www.shotormoorgh.mihanblog.com

 


موضوع : پرورش شترمرغ ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ شنبه 24 اردیبهشت 1390      ( ) نظرات
...

كشتارگاه شترمرغ



پیشنهاد ضوابط بهداشتی كشتارگاه شترمرغ:


- در كشتار گاه باید دو بخش تمیز و آلوده از هم مجزا باشند و بایستی به گونه ای مدیریت شود كه از هنگام ورودحیوان زنده به كشارگاه تا زمان خروج گوشت قابل مصرف برای انسان به شكل پیوسته باشد و نتوان این مسیر را معكوس ساخته ( مسیر یكطرفه ) و هرگز بین گوشت و حیوان زنده و یا گوشت وضایعات تداخلی پیش نیاید .

كشتار گاه باید حداقل شامل :

الف ) مكانی به حدكافی وسیع جهت پذیرش حیوانات و بازدید قبل از كشتار باشد كه به سادگی تمیز شده وقابل ضدعفونی شده باشد

ب ).یك مكان كشتار به ابعادی كه اعمال ذبح ، خونگیری و پركنی هركدام در محلی خاص قابل انجام باشد .

ارتباط بین مكان كشتار و محل ورود دام ( بند الف ) بایستی توسط یك درب كه بطور خود كار بسته میشود برقرار گردد. دریچه بین این دو محل باید به قدری كوچك باشدكه فقط اجازه عبور به شترمرغ را بدهد . درحالتی كه هدف پركنی با تكنیك خشك است اینكار باید در یكمكان خاص انجام شود.

ج) مكان خالی محتویات درون شكم (evisceration) باید به ابعادی باشد كه این اعمال را بتوان در محلی كاملا دور از پستهای كاری دیگر انجام داد یا انیكه توسط جداره ای از سایر بخشها جدا شود بشكلی كه ار آلودگی گوشت جلوگیری گردد .هرگونه ارتباط بین این مكان و محل كشتار باید از طریق دربی با قابلیت بسته شدن خودكار صورت گیرد.

...

 


موضوع : پرورش شترمرغ ,
برچسب ها : كشتارگاه شترمرغ , پرورش طیور , پرورش شترمرغ ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390      ( ) نظرات

برچسب نوشته ها