تبلیغات
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
پایگاه مقالات دامپروری و دامپزشكی
آبزیان، گاو شیری، تمساح، شترمرغ، بوقلمون، زنبورعسل، مرغ، گوسفند، بلدرچین، شتر، كبك و...
تبلیغات

جستجو

نظرسنجی

در بخش دامپروری تمایل به سرمایه گذاری در كدام زمینه را دارید؟









طنز

صفحات جانبی
آمار سایت
    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان : 1
    تعداد کل مطالب :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

مرغ هورمونی توهمی بیش نیست !




مرغ هورمونی توهمی بیش نیست !
 

یکی از بحث های داغ که اغلب افراد در مهمانی ها و سرسفره های رنگین، راجع به آن صحبت می کنند، مرغ هورمونی و عوارض ناشی از هورمون بر بدن است.همین امر، نگرانی هایی در مردم به وجود آورده و باعث شده است افراد از خوردن مرغ لذت نبرند.اما آیا واقعا به مرغ هورمون تزریق می شود و آیا عوارضی مانند روییدن موهای زاید، با هورمون ها در ارتباط است؟ آیا نظارتی بر افزودن این مواد به مرغ و طیور وجود دارد؟ تزریق آنتی بیوتیک به مرغ چه تأثیری بر مصرف کنندگان دارد؟

یک کارشناس کشاورزی در این باره می گوید: موضوع تزریق هورمون صحت ندارد، چون هورمون صرفه اقتصادی برای مرغ دار ندارد.

محمودی اضافه می کند: اما در جیره طیور، یک درصد پودر خون و ۳ درصد چربی استفاده می شود که موجب تحریک غدد هورمون رشد در طیور می شود و مرغ سریع تر رشد می کند.

به گفته وی پوکی استخوان، رویش مو در صورت زنان، بیش فعالی کودکان و... منشاء تغذیه ای دارد که بخشی از این تغذیه نیز شامل گوشت مرغ است.



 


موضوع : تغذیه طیور , پرورش مرغ ,
برچسب ها : مرغ هورمونی توهمی بیش نیست ! , پرورش مرغ , مقاله دامپروری ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ پنجشنبه 8 فروردین 1392      ( ) نظرات

تاثیر جیره آغازین،اهمیت، ترکیب و مصرف آن در پرورش گوساله




اهمیت خوراک آغازین در رشد و تکامل:

مصرف زود هنگام خوراک خشک مهمترین عامل موثر در انتقال گوساله جوان از حالت متابولیسم و هضم پیش از نشخوار به وضعیت حیوان نشخوار کننده بالغ می باشد این دوره انتقال در بر گیرنده تغییرات مورفولوژیک بافتهای دستگاه گوارش همچون تغییرات عمومی در متابولیسم می باشد این تغییرات در عرض چند هفته با افزایش اشتهای گوساله به غذای خشک کامل می گردد. وجود مواد سریع التخمیر درشکمبه ونگاری رشد بافت پوششی مخصوصاً پرزهایی که سطوح داخلی اپیتیلیوم شکمبه- نگاری را می پوشانند، تحریک می کند.

   تغییرات موجود در رشد مورفولوژی بافتی، سطوح مورد نیاز بیشتری  را جهت جذب فرآورده های هضم میکروبی که در پیش معده با افزایش مصرف خوراک خشک رخ می دهد، فراهم می کند،

   فرآورده های تخمیری اسیدهای چرب فرار(VFA) بویژه اسید پروپیونیک و بوتریک عامل رشد و تکامل بافتهای شکمبه می باشند مشخص شده که این اسیدهای چرب فرار به عنوان محرکهای اصلی رشد بافت شکمبه همچون تکامل سیستم متابولیکی جهت تامین انرژی برای این رشد مفید است در اکثر سیستم های عملی متداول از شیر گیری، رشد بافت شکمبه- نگاری در طی سن 3تا 8 هفتگی گوساله خیلی سریع بوده و 4 تا 8 برابر سریعتر از رشد کل بدن می باشد به محض اینکه حیوان از شیر گرفته شده به خوراک انتقال داده می شود. مشکلات بیماری مخصوصاً اسهال، روند کاهشی نشان می دهد. هزینه خوراک و کارگری هم اساساً موتعی که گوساله به برنامه غذایی خوراک خشک عادت می کند، کاهش می یابد.


 


موضوع : پرورش گاو شیری ,
برچسب ها : تاثیر جیره آغازین , اهمیت , ترکیب و مصرف آن در پرورش گوساله , علوم دامی , مقاله ,


((تنها یك كلیك برای تشكر كافیست))
گردآورنده :ادمین 1 در تاریخ پنجشنبه 8 فروردین 1392      ( ) نظرات

برچسب نوشته ها